Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Caruselul
Caruselul
Caruselul
Ebook121 pages2 hours

Caruselul

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

In ambianta aparent normala a unei gradinite, echilibrul psihic al unei educatoare e tulburat de prezenta unei fetite pentru care nutreste sentimente puternice si inexplicabile. Dupa o serie de incidente care-i cultiva obsesia, dobandeste starea care-i permite sa acceseze o poarta a timpului, din dorinta de a dezlega misterul.

Cealalta ,,realitate” se desavarseste in prima parte a secolului al XIX-lea, intr-o familie numeroasa care are privilegiul de a fi gazduita pentru o vreme pe proprietatea unor rude bogate. Aici eroina afla raspunsurile pe care le cauta, dar e din nou prinsa in vartejul ,,caruselului”, moment in care are revelatia unor existente atemporale, prin elemente de deja-vu.

Planurile existentiale sunt interconditionate, fiind determinate de un legamant de iubire care rastoarna ordinea fireasca a lucrurilor si conduce in final spre asumarea unor roluri diferite, de catre personaje.

LanguageRomână
Release dateApr 29, 2022
ISBN9786060712510
Caruselul
Author

Gabriela Craciun Mirea

Iubesc copilaria tuturor fiintelor, candoarea si disponibilitatea spre ludic a puilor de om, precum si ai altor specii. Ei intregesc frumosul dupa care tanjesc continuu, cautandu-l in lucrurile marunte, dar mai ales in monumentala transfigurare creata de om. Sentimentul e atat de coplesitor, incat simt nevoia sa-l exprim cu umilele mele instrumente, sa-l imbrac in haina noua a propriilor simtiri; si desenez... si pictez....si scriu... si iubesc...Ii iubesc pe prichindeii care ma transforma din profesor, in educatoarea-copil...

Related to Caruselul

Related ebooks

General Fiction For You