Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Aspiratie
Aspiratie
Aspiratie
Ebook137 pages28 minutes

Aspiratie

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

,,Aspiratie” vibreaza cu lumina iubirii vindecatoare, a intelegerii vietii in care demiurgii suntem noi, singuri cu inima noastra, de mana si la pas cu ea, pe cararea cunoasterii si evolutiei noastre.

Cautam iubirea o viata, o jinduim, o exersam, visand devreme la marea intalnire, cu infinit de emotii sa ne cotropim si sa cucerim, zambete coapte, muscate de soare sa imprastiem, molipsitor. Fara zorzon sa ne cunoastem, fara spoiala sa ne descoperim si sa ne dorim, sa daruim infinitul sufletelor noastre.

Asemeni stejarului de pluta, ne decopertam. Sufletul nostru il daruim luminii, semenilor, ca si mai profunzi sa renastem in sentimente.

Aspiram la provocari cat mai inalte, lasand in spate promisiuni desarte sau neonorate, gene plecate pe tristeti de idealuri ravnite, probabil nepotrivite odata neimplinite. Le parasim, ne descatusam.

Doar sinceritatea, in oglinda, ne da tichet catre implinire, sansa la o viata luminoasa, alungand gandurile needucate, lipsite de profunzime, tenebroase uneori.

Asa ne postam franchetea in fapte, urcand-o pe cararile viitoare, ne promovam iertarea, intelegerea, generand schimbare, iubim puterea surasului sincer, ochii scanteietori in dorinte spre implinire, iubind Iubirea.

E a noastra religie, e vesnicie.

LanguageRomână
PublisherPaula Barsan
Release dateApr 29, 2022
ISBN9786060713449
Aspiratie
Author

Paula Barsan

M-am nascut in Bacau, in 1971.Sunt Alumni Bacovia’89. De profesie inginer, actual manager, mi-am luat zborul din aceasta scoala, matca aspiratiilor mele in viata, apoi.Din savoarea anilor de liceu, raman atat suprema recunostinta si bucurie a intalnirii unor dascali si oameni de inalta valoare, virtuti cuceritoare, colegi fabulosi, cat si emotionante spre efervescent baluri de revedere, decada dupa decada, spre anii ramasi, aici.Chemarea spre cuvant potrivit si frumos – o am dintotdeauna, e zona mea de relaxare pe care am lasat-o latenta si nu la intamplare.Tumult necuprins in energie coplesitoare, melanj de iubire, loialitate, perseverenta, curaj si candoare – o fata rafinata in trairi, o forta justitiara, as spune, dar nespus de sensibila. Sunt matricola intalnirilor mele si a oamenilor din ele. Asa ma prezint.

Read more from Paula Barsan

Related to Aspiratie

Related ebooks

Poetry For You