Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

50 De Moduri De A-L Face Să Regrete Că Te Ignoră
50 De Moduri De A-L Face Să Regrete Că Te Ignoră
50 De Moduri De A-L Face Să Regrete Că Te Ignoră
Ebook25 pages21 minutes

50 De Moduri De A-L Face Să Regrete Că Te Ignoră

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

This book will help any lady who feels not appreciated in a relationship to make her man regret ignoring her.

Credeți sau nu, în unele situații, ați vrea ca bărbatul dumneavoastră să regrete că v-a ignorat pentru că ați investit foarte mult pentru a contribui la creșterea relației dumneavoastră. Poate fi o mare dezamăgire, mai ales dacă bărbatul dumneavoastră vă părăsește pentru o altă persoană. Acestea sunt 50 de moduri care să vă ajute să faceți să regrete.
Introducere
În unele situații, ați vrea ca bărbatul dumneavoastră să regrete că v-a ignorat pentru că ați investit foarte mult pentru a contribui la creșterea relației dumneavoastră. Poate fi o mare dezamăgire, mai ales dacă bărbatul dumneavoastră vă părăsește pentru o altă persoană. Acestea sunt 50 de moduri care să vă ajute să faceți să regrete.
Capitolul Unu
Primul Sfat. Trebuie să aratați impecabil. Dacă vreți ca bărbatul dumneavoastră să regrete că v-a ignorat, trebuie să te îmbrăcați bine, să mănâncați bine și să mirosiți grozav. Trebuie să arătați cât mai bine îm primul rând pentru dumneavoastră și nu pentru a fi pe placul nimănui, nici măcar al bărbatului dumneavoastră. Dacă arătați cât mai bine vă va ajuta să vă simți bine. Și dacă sunteți pe lângă el, atunci se va întreba de ce atătați grozav. Când nu sunteți sigură, purtați culori cum ar fi negru și roșu. Asigurați-vă că hainele pe care le purați sunt în stare bună și vi se potrivesc atât de bine. Nu își va lua ochii de la dumneavoastră și s-ar putea să se gândească să se comporte mai bine cu dumneavoastră, în calitate de doamna lui.
LanguageRomână
PublisherTektime
Release dateJul 12, 2021
ISBN9788835432371
50 De Moduri De A-L Face Să Regrete Că Te Ignoră

Read more from Celine Claire

Related to 50 De Moduri De A-L Face Să Regrete Că Te Ignoră

Related ebooks

Relationships For You