Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Jurnalul Unei Pisici Băgăcioase
Jurnalul Unei Pisici Băgăcioase
Jurnalul Unei Pisici Băgăcioase
Ebook115 pages1 hour

Jurnalul Unei Pisici Băgăcioase

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Citiți despre poznele hilare și uimitoare puse la cale de Inca și de familia ei de prieteni cu blană, povestite prin ochii unei pisicuțe siberiene, Inca. Inca s-a decis să țină un Jurnal! Astfel începe o poveste care îi va ține pe cititori cu sufletul la gură, pe măsură ce pisicuța își notează aventurile de detectiv.

Citiți despre poznele hilare și uimitoare ale Incăi și ale familiei ei de prieteni cu blană, povestite prin ochii unei pisicuțe siberiene, Inca. Inca s-a decis să țină un Jurnal! Astfel începe o poveste care îi va ține pe cititori cu sufletul la gură, pe măsură ce pisicuța își notează aventurile de detectiv. Când Inca și familia ei se mută de la Paris la Londra, aceștia își fac un nou grup de prieteni, pe Monk, o pisică Albastru de Rusia și Terrence, un Golden Retriever, care îl asistă cu abilitate și curaj pe stâpânul lor, detectivul cunoscut în toată lumea, Solo. Inspirată de aventurile noilor prieteni, Inca se decide să devină cea mai bună pisică-detectiv din lume și începe să scrie un Jurnal al aventurilor ei. Când Monk sosește într-o seară, având vești despre o întâlnire care va avea loc in acea seară, Inca e entuziamată și abia așteaptă să participe. Ea află despre o călătorie periculoasă în care pornesc Solo și Terrence, care vor călători în munții Himalaya, în căutarea lui Raoul, un prieten dispărut, care nu s-a mai întors din expediție. Plecarea lui Terrence înseamnă că Inca poate începe prima ei misiune: ciudata dispariție a testamentului domnului Finchley. Va putea Inca să rezolve misterul acestui caz și să îl salveze pe Rottweilerul feroce, dar necăjit, Boss? Și va reuși ea fără ajutorul vicleanului bătrân Retriever?
LanguageRomână
PublisherTektime
Release dateSep 24, 2021
ISBN9788835428800
Jurnalul Unei Pisici Băgăcioase
Author

R. F. Kristi

R.F. Kristi, the author of the Inca book series, lives in France. She holds a doctorate in economic development and has traveled and lived in many countries around the world. She is fluent in English and French. With a deep commitment to animal rescue efforts, Kristi has a keen interest and love for animals. She created the Inca Cat series for younger readers up to age 8 or 12, and for animal lovers.

Related to Jurnalul Unei Pisici Băgăcioase

Related ebooks

Children's Animals For You