Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Sumalee. Povești Din Trakaul
Sumalee. Povești Din Trakaul
Sumalee. Povești Din Trakaul
Ebook334 pages6 hours

Sumalee. Povești Din Trakaul

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

O călătorie la Singapore pentru a începe o nouă viață. Acolo, protagonistul va cunoaște speranța, trădarea, durerea și va trăi o poveste de dragoste toridă cu o femeie uluitoare. Cum a sfârșit în iadul din Bang Kwang, o închisoare tailandeză de maximă securitate? Ce l-a făcut să devină un om complet diferit, capabil de cele mai oribile atrocități?

O poveste interesantă de mafie, mister și violență, care va purta cititorul printr-o serie de sentimente și aventuri, care îl va captiva de la prima pagină. Un roman încărcat de emoții cu un final surprinzător ce nu te va lăsa indiferent.

Uneori viața nu îți oferă multe opțiuni și cele pe care ți le oferă nu trebuie să fie cele care te satisfac prea mult. Nici măcar nu trebuie să-ți placă.

Ce spun cititorii... ”Lasă-te prins de Sumalee și Trakaul” ”O poveste surprinzătoare” ”Nu îl vei lăsa din mână” ”O surpriză plăcută” ”Intrigă, putere, romantism și multe altele” ”M-a prins de la început până la sfârșit” Sinopsis Uneori viața nu îți oferă multe opțiuni și cele pe care ți le oferă nu sunt neapărat ceea ce îți va place.. Nici măcar nu trebuie să-ți placă. Cartea vă spune povestea lui David, un bărbat care a călătorit din Spania în Singapore pentru a începe o viață nouă. Acolo va cunoaște dragostea, speranța, trădarea, durerea și va trăi o poveste toridă,cu o femeie năucitoare, care depășesc granițele și naționalitățile. Fără a ști cum, va sfârși în iadul din Bang Kwang; o închisoare thailandeză de maximă securitate. Un loc unde oamenii sănătoși își pierd mințile sau se sinucid pentru că nu suportă presiunea. O poveste interesantă de dragoste, sex, mister și violență, care va purta cititorul printr-un torent de sentimente și aventuri încă de la prima pagină. Un roman plin de emotii cu un final surprinzator care nu va dezamăgi pe nimeni.
LanguageRomână
PublisherTektime
Release dateJan 27, 2021
ISBN9788835418122
Sumalee. Povești Din Trakaul

Related to Sumalee. Povești Din Trakaul

Related ebooks

Action & Adventure Fiction For You