Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Noaptea plăcerilor
Noaptea plăcerilor
Noaptea plăcerilor
Ebook445 pages6 hours

Noaptea plăcerilor

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

SERIA „SPINDLE COVE“

Spindle Cove este destinația preferată de anumite tipuri de domnișoare bine-crescute: cele cu carte, timide, cu inima frântă sau neînțelese. Este un refugiu pentru tinerele femei care nu se potrivesc în societate.

Victor Bramwell, noul conte de Rycliff, știe că locul lui nu este aici. Din câte își poate da seama, în acest sat nu există nimic altceva în afară de fete bătrâne și oi. Dar are ordin să adune o miliție. Este o misiune aparent simplă, complicată de sprintena și rafinata Susanna Finch – o femeie hotărâtă să-și salveze refugiul pe care l-a creat pentru doamne de invazia armatei improvizate a lui Bram.

Ultimul lucru la care se așteaptă cei doi este o atracție puternică. Cu atât mai puțin o pasiune explozivă. Satul Spindle Cove este pregătit pentru o bătălie epică a sexelor... dar oare dragostea va cuceri totul?Tessa Dare este autoarea a 17 romane care au devenit bestselleruri New York Times și USA Today. Cărțile sale au câștigat numeroase premii, inclusiv prestigiosul premiu RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, și au fost traduse în 16 limbi.
LanguageRomână
Release dateNov 17, 2021
ISBN9786063384202
Noaptea plăcerilor

Read more from Tessa Dare

Related to Noaptea plăcerilor

Related ebooks

Humor & Satire For You