Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Escape Room. Camera groazei
Escape Room. Camera groazei
Escape Room. Camera groazei
Ebook207 pages2 hours

Escape Room. Camera groazei

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Nu exista scapare din acest thriller captivant, in care mai multi adolescenti sunt tinuti prizonieri intr-un escape room, unde toate mizele sunt cat se poate de reale. Alissa, Sky, Miles si Mint se pregatesc de o noapte plina de distractie. Isi aleg jocul. Sunt inchisi intr-o camera. Gasesc indiciile. Rezolva ghicitorile. Si evadeaza in saizeci de minute. Dar ce se intampla daca maestrul jocului nu vrea sa le dea drumul?


Sky, Mint, Alissa si Milas decid sa mearga la ceea ce pare a fi o casa in care se afl a mai multe camere cu tematici diferite, unde jucatorii au de rezolvat diverse puzzle-uri in speranta ca vor reusi sa scape de acolo intr-o ora. Cu toate acestea, cei patru prieteni vor avea parte de o surpriza de proportii, atunci cand jocul se va transforma in strategie de supravietuire.

Stoffels alterneaza intre cele patru personaje, permitandu-i cititorului sa obtina diferite puncte de vedere asupra a ceea ce se intampla in acest joc devenit o lupta pe viata si pe moarte. In afara de rezolvarea puzzle-urilor si de efortul depus pentru a ramane in viata, autorul dezvaluie ca odata ajuns in escape room, nimic nu este doar ceea ce pare a fi .Plin de surprize si momente de suspans, Escape Room ii va face pe cititori sa se gandeasca de doua ori la cine este in camera cu ei si la persoana care controleaza intr-adevar jocul.

LanguageRomână
PublisherPublisol
Release dateJun 6, 2021
ISBN9786069739440
Escape Room. Camera groazei

Related to Escape Room. Camera groazei

Related ebooks

Reviews for Escape Room. Camera groazei

Rating: 5 out of 5 stars
5/5

1 rating0 reviews

What did you think?

Tap to rate

Review must be at least 10 words

    Book preview

    Escape Room. Camera groazei - Maren Stoffels

    Enjoying the preview?
    Page 1 of 1