Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Vieți paralele
Vieți paralele
Vieți paralele
Ebook271 pages4 hours

Vieți paralele

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Rachel pare a avea viața pe care orice adolescent de vârsta ei și-ar dori-o. Are iubitul perfect, o gașcă minunată de prieteni și în curând va începe cursurile la o facultate prestigioasă. Am putea spune că e fericită, însă o răsturnare neașteptată de situație va transforma totul în jurul ei. Un accident i-l va răpi pe cel mai drag prieten, lăsându-i, în

schimb, durere, neacceptare, o cicatrice pe față și multă tristețe.

Cinci ani mai târziu, o vom găsi pe Rachel încă străduindu-se să treacă peste efectele devastatorului accident. Întoarsă după foarte mult timp în orașul natal, ea se va confrunta cu regretele unei vieții pierdute. Un alt accident o va aduce în spital, unde se va trezi într-o lume care nu e deloc așa cum o lăsase ea. Confuzia începe să devină sentimentul central, atunci când descoperă că nici viața ei nu mai e așa cum o știa.

Rachel pare să aibă din nou o viață ideală, doar că amintirile ei aparțin unui trecut pe care nimeni din jur nu îl recunoaște ca fiind real. Bărbatul pierdut în urma accidentului e viu, iar ea e logodită cu seducătorul ei fost iubit. 

Pe măsură ce povestea înaintează, confuzia se va instala și în mintea cititorului, pentru că cele două vieți pe care Rachel pare a le avea în paralel sunt amândouă cât se poate de reale. Va reuși oare tânăra să își recapete amintirile și să ducă în sfârșit o viață fericită, într-o lume care să nu-i fie străină?

LanguageRomână
PublisherPublisol
Release dateJul 21, 2021
ISBN9786069605332
Vieți paralele

Related to Vieți paralele

Related ebooks

Reviews for Vieți paralele

Rating: 5 out of 5 stars
5/5

1 rating0 reviews

What did you think?

Tap to rate

Review must be at least 10 words

    Book preview

    Vieți paralele - Dani Atkins

    Enjoying the preview?
    Page 1 of 1