Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Sarada ducelui
Sarada ducelui
Sarada ducelui
Ebook266 pages3 hours

Sarada ducelui

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

S E R I A „C LU BU L VA L EȚ I L O R “ EL SE DĂ DREPT GRĂJDAR Rhys Sheffield, duce de Worthington, a pus pariu cu prietenii lui, pe o sumă absolut colosală, că se poate da drept servitor în casa unde urmează să aibă loc cea mai așteptată petrecere a sezonului monden. Dar când fosta lui iubită, o femeie extrem de inteligentă, îl recunoaște sub deghizarea de grăjdar, își dă seama că are ocazia perfectă de a i-o plăti pentru că a rupt logodna.

EA E VIITOAREA MIREASĂ

Frumoasa Lady Julianna Montgomery este, cel mai probabil, singura tânără de la petrecere care nu se află în căutarea unui soț. Este fericita logodnică a unui marchiz, mulțumesc frumos. Abia dacă-și mai aduce aminte de suferința provocată de felul în care fusese părăsită de ducele de Worthington, cu aproape doi ani în urmă. Numai că, brusc, a fost nevoită să-și amintească.

NIMIC NU E SIGUR

Rhys pare să fie peste tot, încordându-și mușchii, trudind sub arșița soarelui, iar Juliannei nu i s-a părut nicicând mai atrăgător. Cu farmecul lui caracteristic, o convinge să-i păstreze secretul. Dar când ea află că scopul lui e să câștige un pariu pus din ambiție, nu rezistă să își joace propriul joc. Își va petrece următoarele două săptămâni forțându-i lui Rhys limitele ca să îl facă să piardă pariul. Chiar dacă riscă să se aleagă ea însăși cu inima rănită. Valerie Bowman a debutat în anul 2012, și de atunci romanele sale s-au bucurat de recenzii elogioase în Publishers Weekly, Booklist și Kirkus Reviews
LanguageRomână
Release dateFeb 4, 2021
ISBN9786063375835
Sarada ducelui
Read preview

Read more from Valerie Bowman

Related to Sarada ducelui

Related ebooks

Historical Romance For You