Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Marchizul care ma iubea
Marchizul care ma iubea
Marchizul care ma iubea
Ebook294 pages4 hours

Marchizul care ma iubea

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

S E R I A „C LU BU L VA L EȚ I L O R “
EL E ÎNTR- O MISIUNE SECRETĂ
Toată Londra îl știe pe Beau Bellham drept marchiz de Bellingham, dar numai câțiva apropiați de încredere știu că lucrează pentru Ministerul de Interne. Specialitatea lui? Să dea de urma trădătorilor Coroanei. Prin urmare, când unul dintre prietenii lui se dă drept valet la o petrecere, ca să își găsească o soție, Beau decide că dacă și el s-ar da drept valet ar avea parte de ocazia și de acoperi­rea perfecte ca să îi spioneze pe cei pe care îi bănuiește de trădare. Ce nu ia Beau în calcul, în schimb, este ciocnirea cu o servitoare mult prea sigură pe ea, care îi face viața un iad.


EA E PE CALE SĂ ÎI STRICE ACOPERIREA
Domnișoara Marianne Notley e o cameristă cu mai multe secrete decât ace de păr. Când îl cunoaște pe noul valet al stăpânului ei, începe imediat să aibă bănuieli. Arată dumnezeiește și e plin de farmec, dar e cam prea sigur pe el și pune prea multe întrebări pentru gustul ei. Așa că e decisă să afle adevărata identitate a misteriosului valet și e dispusă să se folosească în acest scop de tot farmecul ei. Dar nu peste mult timp, prefăcătoria dintre ei devine foarte asemănătoare cu sentimentele adevărate. În special cu dragostea. Când descoperă în sfârșit adevărul unul despre celălalt, asta va genera confruntarea secolului sau o dragoste de durată?

Valerie Bowman a debutat în anul 2012, și de atunci romanele sale s-au bucurat de recenzii elogioase în Publishers Weekly, Booklist și Kirkus Reviews.
LanguageRomână
Release dateApr 30, 2021
ISBN9786063375781
Marchizul care ma iubea

Read more from Valerie Bowman

Related to Marchizul care ma iubea

Related ebooks

Historical Romance For You