Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Iubeste-ma o vesnicie
Iubeste-ma o vesnicie
Iubeste-ma o vesnicie
Ebook332 pages5 hours

Iubeste-ma o vesnicie

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

SERIA „SHERRING CROSS”
Încă în doliu după moartea prematură a mamei, Kimberly Richards este înfuriată de înverșunarea tatălui ei, contele de Amburough, de a o vedea căsătorită și plecată din casa lui cât mai repede posibil ‒ pentru a-i face pe plac logodnicei sale, care nu acceptă să se mute cu el atâta vreme cât fiica lui este acolo.
Și, cum Kimberly simte un mare dezgust față de vânătorii de zestre și față de căsătoriile aranjate, tânără moștenitoare îl disprețuiește încă de la început pe „valorosul pretendent“ pe care îl întâlnește la Sherring Cross: Lachlan MacGregor, impunătorul lord al clanului MacGregor – chipeș, dar sărac lipit pământului. O relație cu arogantul scoțian pare, în cel mai bun caz, îndoielnică ‒ mai ales că el este înnebunit după ducesa de Wrothston, gazda lor. În plus, este scoțian, iar Kimberly știe că tatăl ei ar dezmoșteni-o dacă ar accepta o asemenea alianță.
Dar întorsăturile stranii de situație și circumstanțele scandaloase în care sunt prinși Lachlan și Kimberly vor conduce această pereche teribil de nepotrivită către o destinație totul neașteptată ‒ unde o inimă înghețată nu poate decât să se topească sub căldura dragostei.

„Ca întotdeauna, Johanna Lindsey ne dă ce ne dorim – o lectură minunată, care ne aduce bucurie și râsete.” Romantic Times
LanguageRomână
Release dateDec 20, 2018
ISBN9786063370526
Iubeste-ma o vesnicie
Read preview

Read more from Johanna Lindsey

Related to Iubeste-ma o vesnicie

Related ebooks

Romance For You