Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Zambetul iubirii
Zambetul iubirii
Zambetul iubirii
Ebook361 pages5 hours

Zambetul iubirii

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

Oare a mai existat vreodată în Londra o tânără care să participe cu mai puțin entuziasm la debutul ei în înalta societate ca Sabrina? Din fericire pentru ea, cea mai apreciată lady din oraș a fost de acord să o îndrume pe această încântătoare tânără de la țară printre pericolele și capcanele primului ei sezon la Londra.
Chipeșul scoțian Duncan MacTavish este chiar și mai puțin entuziasmat să se afle în capitală. Dar nu are ce face, pentru că de curând a aflat că este unicul moștenitor al unui marchiz englez și trebuie să-și asume responsabilitatea pentru titlul și domeniul bunicului său – și să se însoare cu tulburătoarea, dar afurisita protectoare a Sabrinei, cea care a fost auzită declarând public ce crede despre „barbarul scoțian” care trebuie să-i devină soț. Însă partea bună este că Duncan o cunoaște astfel pe fermecătoarea Sabrina, un spirit înrudit, care exercită o atracție căreia îi este imposibil să se opună. Dar datoria, poziția socială și un secret din trecut le interzic celor doi să fie împreună – asta dacă dragostea adevărată nu poate găsi, în mod miraculos, o cale de a transforma acest vis în realitate.

„Johanna Lindsey reușește să creeze personaje și întâmplări memorabile în fiecare roman pe care îl scrie.” Chicago Sun-Times

Johanna Lindsey este una dintre cele mai populare scriitoare de cărți romantice, cu peste 60 de milioane de cărți vândute și traduse în mai mult de 20 de limbi.
LanguageRomână
Release dateMay 2, 2019
ISBN9786063370588
Zambetul iubirii
Read preview

Read more from Johanna Lindsey

Related to Zambetul iubirii

Related ebooks

Romance For You