Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Cum sa-ti recuceresti sotul
Cum sa-ti recuceresti sotul
Cum sa-ti recuceresti sotul
Ebook307 pages4 hours

Cum sa-ti recuceresti sotul

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

În noaptea nunții, Morgan Lyons, conte de Westcliffe își găsește mireasa în brațele lui Stephen, mai tânărul lui frate. Orbit de furie, își exilează proaspăta soție la țară, iar el se stabilește în Londra, unde își caută alinarea în patul altor femei.
Crescută de un tată autoritar și violent, Claire nu îndrăznește să refuze căsătoria și, imediat după aniversarea vârstei de 17 ani, devine soția lui Westcliffe. Înspăimântată de noaptea de nunții și amețită de șampanie, este de acord cu propunerea lui Stephen de a-i juca o farsă lui Westcliffe, dar fără să se gândească la urmări.
Cuprinsă de regrete, Claire acceptă să plece, iar vreme de trei ani se ocupă singură de administrarea moșiei. Într-o zi însă, din dorința de a-și ajuta sora să-și găsească un soț potrivit, se hotărăște să îi ceară ajutorul lui Westcliffe. Ajunsă în Londra, Claire își propune să intre în patul și în inima celui care îi este soț doar cu numele. Încă rănit de trădarea din noaptea nunții, Westcliffe este decis să-și ajute soția, apoi să o trimită din nou la moșie.
Dar voluptuoasa Claire nu este atât de ușor de refuzat...
LanguageRomână
Release dateJul 26, 2018
ISBN9786063369964
Cum sa-ti recuceresti sotul
Read preview

Read more from Lorraine Heath

Related to Cum sa-ti recuceresti sotul

Related ebooks

Historical Mystery For You