Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Promite-mi vesnicia
Promite-mi vesnicia
Promite-mi vesnicia
Ebook332 pages5 hours

Promite-mi vesnicia

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

SERIA „LORZI ÎNDRĂGOSTIȚI”

În aparență, Lauren Fairfield pare să fie întruchiparea aristocratei londoneze bine-crescute, sofisticate și cu maniere impecabile. Însă în adâncul sufletului, ea tânjește după Texasul natal pe care a fost nevoită să îl părăsească în urmă cu zece ani… și după Tom, fermecătorul vagabond care i-a furat inima.
Acum toată Londra nu vorbește decât despre chipeșul necunoscut care a devenit pe neașteptate conte de Sachse – iar Lauren este șocată să descopere că este chiar Tom, transformat într-un bărbat irezistibil de fermecător. Proaspătul conte nu a venit în Anglia doar ca să intre în stăpânirea titlului și a averii, ci și să revendice scandaloasa promisiune pe care nici o lady nu ar îndrăzni să o onoreze.
Lauren n-a crezut niciodată că viitorul ei va fi la Londra și că ar putea să se mărite cu un nobil, ducându-și întreaga viață în atmosfera rigidă, plină de reguli absurde, a aristocrației… așa cum Tom va fi nevoit să o facă acum. De aceea, ca un ultim gest înainte de a pleca spre Texas, ea este de acord să îl învețe comportamentul adecvat în societate, pentru a-l ajuta să își îndeplinească datoria supremă a unui aristocrat – de a se însura și a face un moștenitor. Dar sălbăticia și libertatea după care ea tânjește încă sălășluiesc în inima lui Tom – iar el nu se va da bătut până când nu îi va demonstra că veșnicia este o promisiune care poate fi îndeplinită…
LanguageRomână
Release dateMar 15, 2018
ISBN9786063369674
Promite-mi vesnicia
Read preview

Read more from Lorraine Heath

Related to Promite-mi vesnicia

Related ebooks

Historical Romance For You