Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Vicontele si vulpita
Vicontele si vulpita
Vicontele si vulpita
Ebook435 pages6 hours

Vicontele si vulpita

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

SERIA „ZURBAGIII DIN HAVISHAM”
Dragostea naște nebunie. Vicontele de Locksley a fost martorul nefericirii cumplite în care s-a cufundat tatăl lui după moartea soției sale mult iubite. Iar vicontele primește încă o confirmare a nebuniei când bătrânul marchiz își aranjează o nouă căsătorie, dând anunț în ziar – și cea care îi răspunde este Portia Gadstone, o frumusețe roșcată pe care Locksley o cataloghează imediat drept vânătoare de zestre. De aceea, se vede nevoit să ia măsuri drastice pentru a o opri pe mica profitoare, chiar dacă asta înseamnă să se însoare el însuși cu ea. La urma urmelor, o căsnicie care să le aducă reciproc plăcere ar putea fi convenabilă, într-adevăr. . . atâta vreme cât nu intervin între ei sentimente incomode.
Disperarea o obligă pe Portia să accepte căsătoria cu un nebun, căci aranjamentul îi va oferi protecția de care are nevoie. Sau așa crede, până când fiul marchizului, un bărbat tulburător de chipeș, îi ia locul tatălui său!
Acum, uniunea atent planificată și, mai important, sigură pentru liniștea ei sufletească, pe care Portia și-a imaginat-o, a fost înlocuită de o relație pasională care i-ar putea frânge inima. Căci pe măsură ce începe să se îndrăgostească de seducătorul ei soț, secretele ei întunecate ies la suprafață și amenință să îi distrugă pe amândoi – dacă Locksley nu va fi dispus să riște totul și să-și deschidă inima în fața dragostei.
totul și să-și deschidă inima în fața dragostei.
LanguageRomână
Release dateOct 16, 2017
ISBN9786063369353
Vicontele si vulpita
Read preview

Read more from Lorraine Heath

Related to Vicontele si vulpita

Related ebooks

Royalty Romance For You