Un iubit ca nimeni altul
Un iubit ca nimeni altul
Un iubit ca nimeni altul
Ebook399 pages6 hours

Un iubit ca nimeni altul

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

Cynthia Brightly, cea mai fermecătoare tânără a lumii bune, se vede nevoită se părăsească Londra din cauza unui scandal secret și să-și găsească un soț la petrecerea organizată de familia Redmond înainte ca întreaga Anglie să afle de decăderea ei. Din nefericire, zvonurile despre logodna ei ruptă și despre iubiții care se duelează pentru ea au ajuns la urechile lui Miles Redmond, care, ca urmare a dispariției fratelui său, a devenit moștenitorul imensei averi a familiei.
Miles pusese cândva ochii pe Cynthia, pe vremea când ambițioasa tânără se considerase prea bună pentru a accepta drept pretendent pe cel de-al doilea fiu dintr-o familie, care n-ar fi avut dreptul la moștenire. Însă acum lucrurile s-au schimbat radical, iar el a devenit un burlac foarte eligibil și mult mai sigur pe sine. Miles cade la învoială cu Cynthia: nu dezvăluie secretele ei scandaloase și o ajută să își găsească un soț printre cei prezenți la petrecerea organizată de familia lui, iar ea îi dă în schimb… un sărut.
Deși are ceva îndoieli în privința propunerii lui, ea acceptă în cele din urmă. În definitiv, ce rău poate face un sărut? Și totuși, Cynthia e pe cale să descopere că un simplu sărut poate descătușa o pasiune răvășitoare ‒ și că Miles Redmond este, cu siguranță, un iubit ca nimeni altul.
LanguageRomână
Release dateOct 2, 2017
ISBN9786063366741
Un iubit ca nimeni altul
Read preview

Read more from Julie Anne Long

Related to Un iubit ca nimeni altul

Related ebooks

Books Recommended For You