Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Placeri primejdioase
Placeri primejdioase
Placeri primejdioase
Ebook457 pages7 hours

Placeri primejdioase

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

SERIA „PENNYROYAL GREEN”
Pentru prețul corect, ea este dispusă să se dovedească neînfricată…
Dar dacă prețul va fi însăși inima ei?
Londra este zdruncinată de un adevărat scandal. Colin Eversea, un ticălos chipeș și extrem de încăpățânat, este condamnat la spânzurătoare pentru o crimă pe care nici măcar n-a comis-o ‒ spre nenorocul lui însă, unicul martor al nevinovăției lui a dispărut imediat după incident. De-a lungul timpului, cei din familia Eversea au reușit mereu să păcălească soarta cu mare ingeniozitate, iar Colin nu face excepție: el este salvat de pe eșafod de o frumoasă și inteligentă… mercenară.
Rațională, imperturbabilă și îndrăzneață, Madeleine Greenway este imună la farmecele legendare ale lui Colin. Misiunea ei nu este să-l salveze pur și simplu pe Colin Eversea, ci să-l răpească, urmând să fie recompensată cu generozitate pentru fapta ei. Dar, în clipa când devine limpede că persoana care îl vrea viu pe Colin o dorește pe ea moartă, cei doi devin de nevoie aliați într-o cursă contracronometru pentru aflarea adevărului.
Împreună, au de înfruntat mari pericole ‒ și o pasiune căreia nici unul din ei nu-i poate rezista.
Julie Anne Long a publicat primul roman în urmă cu mai mult de un deceniu și de atunci i-au apărut 18 cărți nominalizate la numeroase premii. Printre ele se numără Romantic Times Reviewer's Choice, Bookseller's Best, The Quill sau cel acordat de Asociația Sciitorilor de Romane de Dragoste din America.
LanguageRomână
Release dateJun 1, 2017
ISBN9786063366710
Placeri primejdioase
Read preview

Read more from Julie Anne Long

Related to Placeri primejdioase

Related ebooks

Romance For You