Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Iubiri si matasuri
Iubiri si matasuri
Iubiri si matasuri
Ebook661 pages9 hours

Iubiri si matasuri

Rating: 2.5 out of 5 stars

2.5/5

()

Read preview

About this ebook

Legături primejdioase… Secrete rușinoase…
O țesătură de minciuni și înșelăciuni…
Moștenitoarea bogatei dinastii Pickford, condusă cu mână de fier de formidabila Blanche, Amber Vrontsky își dorește ca viitorul să-i ofere o căsnicie sinceră și plină de iubire, ca a părinților săi. Dar obsedată de ascensiunea socială, Blanche are ambiția ca nepoata ei să se mărite cu un bărbat de viță nobilă – un trofeu pe care ea însăși nu a reușit să-l obțină, în pofida imensei averi pe care o deține.
Deși Amber este un spirit liber și este hotărâtă să-și urmeze cariera artistică, totuși nu o poate sfida pe Blanche, așa că acceptă să-și facă debutul în înalta societate londoneză – intrând astfel într-o lume a aventurilor ilicite, a depravării și a căsătoriilor de fațadă. Iar când soarta i-l scoate în cale pe Lord Robert, Amber consideră că a găsit calea perfectă de a face pe plac bunicii ei, alături de un om pe care îl place cu adevărat.
Dar în timpul unei vacanțe în sudul Franței, Amber se îndrăgostește fulgerător de Jean-Phillipe, un pictor pe care îl consideră sufletul-pereche; aventura lor ilicită ia însă sfârșit când Lord Robert îi dezvăluie adevărul despre Jean-Phillipe. Însărcinată și disperată, Amber este de acord să se mărite cu Lord Robert, un bărbat care o respectă, dar care nu va putea niciodată să o iubească.
Însă acesta este doar începutul…

Penny Jordan este una dintre bine-cunoscutele scriitoare de romane de dragoste. Palmaresul ei numără peste 200 de titluri, vândute în mai mult de 80 de milioane de exemplare în întreaga lume.
LanguageRomână
Release dateDec 21, 2016
ISBN9786063366697
Iubiri si matasuri
Read preview

Related to Iubiri si matasuri

Related ebooks

Romance For You