Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Silkie, cea mai trista pisicuta
Silkie, cea mai trista pisicuta
Silkie, cea mai trista pisicuta
Ebook98 pages28 minutes

Silkie, cea mai trista pisicuta

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Islei îi place foarte mult să-și petreacă timpul în casa prietenei ei, cu motanul Pickle și cu Silky, superba pisicuță recent adoptată de la adăpost. Iar când familia lui Hailey pleacă pentru o noapte din oraș, Isla se oferă să ajute la îngrijirea pisicilor. E ocazia perfectă de a le dovedi mamei și tatei că ar putea să aibă și ea un animăluț!
Dar și să observe că Silky e tare nefericită...

Prima mea lectură este o colecție special creată pentru a-i ghida pas cu pas pe preșcolari și pe școlari în aventura cititului.
Formatul accesibil, textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al vârstei, succesul de care se bucură aceste cărți în lumea întreagă și premiile primite îi motivează pe copii să-și cultive interesul pentru lectură.
LanguageRomână
Release dateApr 14, 2021
ISBN9786060736547
Silkie, cea mai trista pisicuta
Read preview
Author

Holly Webb

HOLLY WEBB is a former children's book editor who has authored over ninety books for children published in the UK. Besides Maisie Hitchins, other series that have crossed the pond include My Naughty Little Puppy, the Rose books, the Lily books, and Animal Magic. Webb lives in Berkshire, England, with her husband, three boys, and Milly, her cat. Visit her website at www.holly-webb.com.

Read more from Holly Webb

Related to Silkie, cea mai trista pisicuta

Related ebooks