Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Carte de identitate
Carte de identitate
Carte de identitate
Ebook199 pages3 hours

Carte de identitate

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Jurnalista Sanda Nicola arata cum lipsa asumarii propriei identitati si nerecunoasterea traumelor ne impiedica sa ne atingem potentialul individual, comunitar si national. Cartea este o colectie de relatari despre fricile si complexele unei tinere femei care isi depaseste conditia, dar nu e pregatita emotional sa faca fata succesului. Aflata intr-o permanenta cautare a echilibrului, ajunge la concluzia ca singura modalitate prin care poate prelua controlul asupra propriei vieti este sa inteleaga trecutul familiei din care provine, sa-si cunoasca si sa-si accepte propria identitate si sa invete sa ierte.

In volumul "Carte de identitate", autoarea le dezvaluie celor care au urmarit-o ca, fara sa stie, au fost martori la framintari si anxietati pe care, adesea, reporterul din fata camerei le-a tinut cu mare greutate sub control.
Momente cu relevanta internationala traite la fata locului de autoare, precum moartea Papei Ioan Paul al II-lea, Vladimir Putin la Bucuresti, alegerea ca presedinte al SUA a lui Barack Obama, #Colectiv, atacurile teroriste din Paris din noiembrie 2015, referendumul pentru iesirea Marii Britanii din UE sunt descrise prin suprapunere cu drame personale care se intilnescsi se confunda uneori cu cele relatate.
LanguageRomână
PublisherStoria Books
Release dateApr 11, 2018
ISBN9786069072516
Carte de identitate
Read preview

Related to Carte de identitate

Related ebooks

Biography & Memoir For You