Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Jurnalul unei Eva
Jurnalul unei Eva
Jurnalul unei Eva
Ebook50 pages44 minutes

Jurnalul unei Eva

Rating: 3 out of 5 stars

3/5

()

Read preview

About this ebook

Cartea „Jurnalul unei Eva” este un jurnal de dragoste care se deosebește de alte cărți prin sinceritatea sa sentimentală și prin simplul fapt că este un prieten al cititorului.
În această carte, accentul se pune mai mult pe cunoașterea de sine necesară înainte de a ne atașa de cineva și de a spune că o iubim.
Prin urmare, subiectul seducției sau cuceririi nu este prezent. Aici este mai important să cunoaștem foarte bine prioritățile și valorile propriei noastre personalități.
Nu mai aveți nevoie de un truc pentru a vă distra în propria piele și în societate. Armonia și forța din noi îi atrage pe ceilalți, deoarece toți suntem fericiți dacă suntem lângă o persoană veselă și energică.
Capitolele sunt precedate de obicei de citatele japonezului Haruki Murakami. Recomandăm cartea oricui a citit „Jurnalul lui Adam”, și chiar și celor care au găsit, au pierdut, sau poate încă mai așteaptă sau chiar caută iubirea adevărată.
Lecțiile pe care le-am învățat și le-am prezentat în carte provin din propriile sentimente și experiențele de viață. Ceea ce nu se învață la școală, ci în școala vieții. Jurnalul, scris de oricare Eva, poate fi citit de oricine, indiferent dacă este femeie sau bărbat, fiind toți Adam și Eva.

LanguageRomână
PublisherEva Helim
Release dateJul 18, 2021
ISBN9786060335245
Jurnalul unei Eva
Read preview

Related to Jurnalul unei Eva

Related ebooks

General Fiction For You