Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Pețitoarea
Pețitoarea
Pețitoarea
Ebook373 pages6 hours

Pețitoarea

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Niciodată să nu te joci cu focul dragostei... căci atunci riști să te arzi cel mai tare.

Singurul lucru mai tulburător decât un bărbat din familia Cynster... este o femeie care poartă acest nume și care crede că dragostea nu este destinul ei. Cunoscută în societatea londoneză drept Distrugătoarea de Perechi, Henrietta Cynster are abilitatea extraordinară de a prevedea dacă o relație are sorți de izbândă – dacă aleșii sunt atinși de săgeata lui Cupidon – sau nu.

Așa că, atunci când Melinda Wentworth îi cere să afle adevăratul motiv pentru care James Glossup a cerut-o de nevastă, Henrietta află că acesta trebuie să se însoare în decurs de o lună sau riscă să piardă moștenirea lăsată de o mătușă bogată. Fără să stea pe gânduri, Melinda rupe relația cu fermecătorul James; simțind însă mustrări de conștiință, Henrietta se consideră datoare să-l ajute pe logodnicul abandonat în găsirea unei mirese care să accepte o căsătorie de conveniență.

O misiune extrem de grea, complicată mai ales de atracția evidentă și copleșitoare care se naște între James și Henrietta, care continuă să creadă că ea nu se va îndrăgosti niciodată…

LanguageRomână
Release dateJun 14, 2016
ISBN9786067416466
Pețitoarea

Read more from Laurens Stephanie

Related to Pețitoarea

Related ebooks

Erotica For You