Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Prieteni pentru totdeauna
Prieteni pentru totdeauna
Prieteni pentru totdeauna
Ebook291 pages4 hours

Prieteni pentru totdeauna

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Gabby, Billy, Izzie, Andy și Sean – cinci copii se cunosc în prima zi la exclusivista școală Atwood, fiecare cu propria personalitate efervescentă, diferiți ca înfățișare și cu talente diferite, dar atrași împreună de magia unei legături care se va dovedi indestructibilă.

Astfel, într-o lume rece și indiferentă, cinci familii încep să se apropie, iar cei cinci copii străbat alături drumul spre adolescență, fără să realizeze că furtuni teribile încep să se adune în jurul lor. Curând, viețile lor aparent perfecte sunt afectate de relații destrămate, de greșeli nefericite și de alegeri neinspirate, și, pe rând, apeleazǎ la micul lor grup pentru a-și recăpăta stabilitatea și echilibrul. Împreună vor putea trece peste pierderi și suferințe, își vor deschide inimile și vor cunoaște primii fiori ai iubirii și pasiunii.

Ȋntr-unul dintre cele mai complexe și mai emoționante romane ale sale, Danielle Steel redǎ o poveste tulburǎtoare, întinsă pe parcursul câtorva decenii, care aduce laolaltǎ un grup de personaje realiste și profunde, într-o cǎlǎtorie a prieteniei, a supraviețuirii și a dragostei.

LanguageRomână
Release dateJun 14, 2016
ISBN9786067415971
Prieteni pentru totdeauna

Read more from Steel Danielle

Related to Prieteni pentru totdeauna

Related ebooks

Erotica For You