Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Nouă reguli de nesocotit
Nouă reguli de nesocotit
Nouă reguli de nesocotit
Ebook489 pages7 hours

Nouă reguli de nesocotit

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate... dar totul are un preț Lady Calpurnia Hartwell a respectat cu strictețe regulile de bună cuviință ale înaltei societăți, dar acest lucru nu a ajutat-o defel să-și găsească un soț – ba chiar mai mult, existența pe care o duce i se pare extrem de anostă și lipsită de satisfacții. Ajunsă la 28 de ani și considerată deja fată bătrână, Callie decide că a venit timpul să încalce toate regulile și să-și trăiască viața din plin. De aceea, își alcătuiește o listă cu lucrurile pe care le-ar fi dorit să le facă, dar n-a avut curajul necesar.

Dar pentru a dansa toată noaptea la bal, pentru a fura un sărut la miezul nopții, pentru a juca jocuri de noroc, pentru a face scrimă… pentru toate acestea, Lady Calpurnia are nevoie de un partener dispus s-o ajute. Cineva care știe totul despre încălcarea normelor. Cineva asemenea lui Gabriel St. John, marchizul de Ralston – fermecător și foarte chipeș, cu o reputație de cuceritor egalată doar de zâmbetul său plin de păcat.

Însă dacă nu e atentă, Callie va încălca cea mai importantă regulă dintre toate – cea care spune că libertinii care caută doar plăcerea n-ar trebui să se îndrăgostească nebunește, până peste cap și fără speranță…

LanguageRomână
Release dateJun 14, 2016
ISBN9786067412840
Nouă reguli de nesocotit

Read more from Mac Lean Sarah

Related to Nouă reguli de nesocotit

Related ebooks

Erotica For You