Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Jocul dragostei
Jocul dragostei
Jocul dragostei
Ebook406 pages6 hours

Jocul dragostei

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

Bine ați venit într-o lume a senzualității nechibzuite și a rafinamentului strălucitor... o lume plină de gentlemeni periculos de chipeși și de tinere care tânjesc după un titlu... de jocuri cu mize uriașe – care reprezintă, uneori, chiar virtutea unei lady.

Lady Roberta St. Giles, unica fiică a unui marchiz boem, se îndrăgostește de un bărbat pe care îl zărește într-o sală de bal: ducele de Villiers, un jucător de șah extraordinar și un crai renumit, care nu intenționează să se căsătorească vreodată…

Pe de altă parte, Damon Reeve, tânărul conte de Gryffyn, este atras de Roberta și știe prea bine că prețul ce trebuie plătit pentru a pune mâna pe un titlu este, adesea, mult prea mare. El este hotărât să împiedice căsătoria Robertei cu ducele – în ciuda fascinației acesteia pentru bărbatul experimentat –, care nu i-ar aduce decât o viață lipsită de pasiune ce ar face-o în mod clar nefericită.

Va reuși Damon s-o atragă în propriul joc, chiar cu riscul să se aleagă el însuși cu inima frântă în această aventură riscantă?

„Retrăim poveștile fermecate unde Frumoasa întâlnește Bestia și Prințul reușește mereu să-și găsească Cenușăreasa.“

LanguageRomână
Release dateJun 14, 2016
ISBN9786067412710
Jocul dragostei

Read more from James Eloisa

Related to Jocul dragostei

Related ebooks

Erotica For You