Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Așteaptă-mă
Așteaptă-mă
Așteaptă-mă
Ebook419 pages6 hours

Așteaptă-mă

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

După un accident tragic, în urma căruia își pierde memoria, Kate Alexander încearcă să se acomodeze cu un soț și cu o viață care nu-i par deloc familiare. Dar după moartea neașteptată a soțului ei, când găsește în biroul acestuia fotografia unei fetițe care nu poate fi nimeni altcineva decât fiica ei, de a cărei existență nici nu avea habar, Kate începe să-și pună întrebări.

Ryan Harrison și-a pierdut soția într-un accident aviatic și, pentru a putea face față durerii provocate de pierderea ei, s-a dedicat propriilor afaceri și creșterii fiicei lor. Ajuns un om influent în industria farmaceutică, Ryan are tot ce și-ar putea dori: bani, faimă și putere, dar ar renunța la toate doar pentru a mai petrece măcar o zi cu femeia pe care încă o iubește și pe care nu și-o poate scoate din suflet.

Drumul lui Ryan se intersectează cu a lui Kate, și o atracție inexplicabilă se naște între ei. În timp ce amândoi încearcă să găsească răspunsuri, ajung să scoată la iveală minciuni de mult ascunse care par să ducă în aceeași direcție și care le pun viața în pericol, chiar acum când sunt atât de aproape de a profita de a doua șansă mult așteptată.

LanguageRomână
Release dateJun 14, 2016
ISBN9786067412390
Așteaptă-mă

Related to Așteaptă-mă

Related ebooks

Erotica For You