Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Muzica inimii
Muzica inimii
Muzica inimii
Ebook337 pages5 hours

Muzica inimii

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Cât de multe poți ascunde?

Jemima Hutton este decisă să-și clădească o viață nouă și de succes, păstrând secretul întunecat al unui trecut traumatizant, care a făcut-o să își piardă încrederea în oameni și să o împiedice să lase pe cineva să îi pătrundă în suflet. Mica afacere pe care o pornește pare a fi sortită eșecului, până când enigmaticul Ben Davies se oferă să-i țină în magazinul său bijuteriile confecționate de mână. Lucrurile par să se îndrepte pe toate planurile, mai ales când Jemima începe să se simtă atrasă în mod inexplicabil de tânărul retras și inabordabil.

Dar și Ben are secrete. Când descoperă că el a fost cândva liderul trupei de rock Willow Down, care se bucurase de un enorm succes, Jemima vrea să afle mai multe. De ce a părăsit Ben trupa în timpul turneului în Statele Unite? De ce acum a devenit aproape un pustnic?

Iar curiozitatea este reciprocă – ceea ce înseamnă că secretul ei nu mai este în siguranță.

„Cu o puternică încărcătură emoțională, cu personaje complexe și credibile, captivant și plin de umor, Muzica inimii reprezintă debutul artistic de excepție al unei scriitoare de viitor.“ – News of the World

LanguageRomână
Release dateJun 14, 2016
ISBN9786066863070
Muzica inimii

Related to Muzica inimii

Related ebooks

Erotica For You