Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Magia dragostei
Magia dragostei
Magia dragostei
Ebook351 pages5 hours

Magia dragostei

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

Uneori magia dragostei te cuprinde atunci când te aștepți cel mai puțin...

Lisa Biel a visat dintotdeauna să plece din Vermont, să călătorească și să vadă lumea. Însă când totul se năruie pe neașteptate și în viața ei se petrece o schimbare majoră, Lana apelează la singurul om pe ai cărui umeri știe că poate să lase orice povară: cel mai bun prieten, Eli Ward.

Eli a fost mereu alături de Lana – prietenia lor durează de zece ani și doar o singură dată, în colegiu, au trecut granița care desparte prietenia de dragoste, într-o noapte magică, pe care nici unul din ei nu a putut să o uite. De atunci, în pofida atracției de netăgăduit dintre ei, Lana și-a înfrânat sentimentele; acum însă ea are un secret pe care îi e teamă să îl împărtășească cuiva și care pune în pericol relația ei cu cei dragi. Pe măsură ce iarna cuprinde ținuturile din Vermont și Crăciunul se apropie, Eli și Lana primesc șansa să trăiască o aventură mai profundă decât ar fi visat vreodată... o iubire care poate dura pentru totdeauna, dacă vor ști s-o păstreze.

„O poveste de dragoste cum fiecare dintre noi și-ar dori să trăiască. Lisa Dale reușește să te cucerească la fiecare pagină și, deși ai vrea să afli deznodământul, regreți totodată că astfel ajungi la finalul unui excelent roman.“ – Romantic Times Book Reviews

LanguageRomână
Release dateJun 14, 2016
ISBN9786066862950
Magia dragostei

Related to Magia dragostei

Related ebooks

Erotica For You