Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Fete rele (2 vol.)
Fete rele (2 vol.)
Fete rele (2 vol.)
Ebook573 pages8 hours

Fete rele (2 vol.)

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Supermodelul Amber Peters, o femeie de o frumusețe răpitoare, ar fi putut avea lumea la picioare. Dar dependența ei secretă a condus-o pe o cale periculoasă – și i-a scos în cale un dușman de moarte.

Skye Ellwood, o dansatoare exotică, își dorește cu disperare să scape de viața nebunească pe care o duce, dar nu știe cum – până când un client îi face o propunere pe care nu o poate refuza.

În urma unui ultimatum din partea logodnicei sale, starul de filme Joe Jeffreys, un bărbat care reprezintă visul oricărei femei, acceptă să se interneze într-o clinică de reabilitare ca să scape de dependența de sex – și să-și salveze imaginea de bărbat perfect.

Răsfățata fiică a unei legende rock, Petal Gold este convinsă că îi este dat să fie o vedetă de renume, așa că nu ezită să calce în picioare pe oricine are impresia că îi stă în cale.

Pasiune, gelozie, trădări, răzbunare și scandal – în timpul celor treizeci de zile petrecute la clinica de reabilitare Cascabel, viețile lui Amber, Skye, Joe și Petal vor fi transformate pentru totdeauna. Dar pentru unul dintre ei miza este extrem de importantă... iar situația, extrem de periculoasă.

LanguageRomână
Release dateJun 14, 2016
ISBN9786066862370
Fete rele (2 vol.)

Related to Fete rele (2 vol.)

Related ebooks

Erotica For You