Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Verde de smarald. Culorile dragostei
Verde de smarald. Culorile dragostei
Verde de smarald. Culorile dragostei
Ebook441 pages7 hours

Verde de smarald. Culorile dragostei

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

O călătorie necontrolată în timp este anunțată de obicei cu câteva minute, uneori ore sau chiar zile înainte, prin senzații de amețeală ce afectează capul, stomacul și/sau picioarele. Mulți purtători ai genei au relatat, de asemenea, despre dureri de cap asemănătoare migrenelor.

Primul salt în timp – numit și saltul de inițiere – are loc între al 16-lea și al 17-lea an de viață al purtătorilor genei.

Extras din Cronicile Gardienilor, volumul 2, Reguli general valabile

Ce faci când ți-a fost frântă inima? Corect: vorbești la telefon cu cea mai bună prietenă, mănânci ciocolată și te bălăcești săptămâni la rândul în propria-ți nefericire. Mai prost e că, împotriva voinței ei, Gwendolyn are nevoie de toată energia pentru cu totul și cu totul altfel de lucruri: de exemplu, pentru a supraviețui. Căci ițele încâlcite de dubiosul Conte de Saint-Germain în trecut ajung să țeasă și în prezent o pânză primejdioasă. Pentru a descifra secretul, Gwendolyn și Gideon – lăsând la o parte chinurile iubirii – trebuie nu numai să danseze împreună menuet la un bal tumultuos din secolul al XVII-lea, ci și să se arunce cu capul înainte în tot felul de aventuri...

Un montagne-russe al sentimentelor, traversând secolele: aventurile lui Gideon și ale lui Gwen, grandios puse în scenă de autoarea Kerstin Gier, în cartea a treia a seriei Culorile dragostei. Atât de frumoasă, încât sigur te vei îndrăgosti de ea!

LanguageRomână
Release dateJun 14, 2016
ISBN9786066860420
Verde de smarald. Culorile dragostei

Related to Verde de smarald. Culorile dragostei

Related ebooks

Romance For You