Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Dincolo de ratiune
Dincolo de ratiune
Dincolo de ratiune
Ebook381 pages5 hours

Dincolo de ratiune

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

SERIA „MIRESE NEASTÂMPĂRATE”

Domnișoara Jane Lowndes este o adevărată intelectuală. Este convinsă că dacă reușește să reziste presiunilor părinților ei de a se căsători, va deveni o adevărată celibatară și cândva va putea să organizeze reuniunile intelectuale la care visează. Până la urmă, nici un bărbat nu își dorește o asemenea soție.

Lordul Garret Upton este un adevărat burlac nepăsător. A supraviețuit războiului, iar acum că s-a întors la Londra, are de gând să se bucure din plin de viață. Căsătoria nu face parte din acest plan, în mod cert. O cunoaște pe domnișoara Lowndes de ani buni, și au polemizat adesea. Planul cel mai recent al lui Jane de a-și inventa o însoțitoare fictivă nu îl privește sub nici o formă... până când dorința ei de a se implica în cel mai recent scandal devine o problemă personală.
Când Garret și Jane se sărută din greșeală la un bal mascat organizat cu ocazia unei nunți, antipatia lor reciprocă se schimbă radical. Iar când o văduvă intrigantă care ar face orice să pună mâna pe Garret plănuiește să-i țină la distanță unul de celălalt, oare dorința lor reciprocă va fi puternică decât planurile lor de a-și păstra independența? 
 

LanguageRomână
Release dateOct 13, 2017
ISBN9786063321580
Dincolo de ratiune

Read more from Valerie Bowman

Related to Dincolo de ratiune

Related ebooks

Erotica For You