Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Spune-mi ce visezi
Spune-mi ce visezi
Spune-mi ce visezi
Ebook373 pages4 hours

Spune-mi ce visezi

Rating: 1.5 out of 5 stars

1.5/5

()

Read preview

About this ebook

Ashley Patterson este convinsă că este urmărită, însă hărțuitorii obsedați par să facă parte dintr-o altă lume, nu a ei. Căci Ashley, specialistă în computere într-un mic orășel din Silicon Valley, duce o viață extrem de liniștită și retrasă. Colega ei de serviciu, Toni Prescott, este o fire total diferită - voluntară și neinhibată, spune întotdeuna ce gândește și flirtează cu necunoscuți întâlniți pe internet. Iar Alette Peters preferă să viziteze muzee sau să își petrecă timpul în compania iubitului ei pictor.

Cele trei femei par să nu aibă nimic în comun - până când o serie de crime oribile, în care victimele sunt bărbați uciși în cele mai groaznice moduri, declanșează un val de panică în întrega țară. Probele găsite la locul crimelor duc la o singură arestare, dar acesta este doar începutul. Căci ce urmează va reprezenta unul dintre cele mai bizare procese ale secolului - iar verdictul și consecințele lui vor dezgropa secrete din trecut ce vor schimba pentru totdeauna viitorul celor implicați.

Sidney Sheldon rămâne unul dintre cei mai de succes autori din lume, cu peste 300 de milioane de cărți vândute și traduse în zeci de limbi. Este singurul scriitor deținător al premiilor Oscar, Tony și Edgar.

LanguageRomână
Release dateAug 6, 2017
ISBN9786063318030
Spune-mi ce visezi

Read more from Sidney Sheldon

Related to Spune-mi ce visezi

Related ebooks

Erotica For You