Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Logodnă de conveniență
Logodnă de conveniență
Logodnă de conveniență
Ebook350 pages5 hours

Logodnă de conveniență

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

Autoare a unor ghiduri de calatorie, domnisoara Amity Doncaster este obisnuita cu aventurile si riscurile. Benedict Stanbridge, om de stiinta si spion al Coroanei britanice, a avut de infruntat tot felul de pericole in tinuturi indepartate. Acum insa, pentru amandoi amenintarea este socant de aproape...

Nimeni nu s-ar astepta sa fie rapit pe o strada din Londra in miezul zilei, dar Amity Doncaster abia reuseste sa scape cu viata dupa ce este atrasa in capcana de un individ care ii sopteste la ureche vorbe de o cruzime extrema. Tanara femeie se salveaza doar gratie inteligentei sale – si armei secrete pe care o poarta mereu asupra ei. 

Atacatorul, un ucigas in serie botezat de presa Mirele, va actiona din nou in scurt timp, caci pare obsedat de legatura aparent scandaloasa a lui Amity  cu Benedict Stanbridge – de fapt, o frumoasa prietenie infiripata pe vasul Steaua Nordului in drum spre New York. 

Cei doi isi vor uni fortele atat pentru a-l identifica pe  asasin, cat si pentru a rezolva o afacere complicata de spionaj. Sentimentele care iau nastere pe parcursul acestei colaborari vor rezista oare incercarilor prin care trebuie sa treaca?

LanguageRomână
Release dateJun 7, 2017
ISBN9786063317873
Logodnă de conveniență

Read more from Amanda Quick

Related to Logodnă de conveniență

Related ebooks

Historical Romance For You