Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

O iubire primejdioasa
O iubire primejdioasa
O iubire primejdioasa
Ebook473 pages7 hours

O iubire primejdioasa

Rating: 3 out of 5 stars

3/5

()

Read preview

About this ebook

Molly Abberwick, unic administrator al fundatiei intemeiate de raposatul ei tata, este foarte hotarata sa-l dea afara pe noul ei consultant, Harry Stratton Trevelyan, doctor in stiinte si renumit specialist in fraude stiintifice. Adevarat, Harry este un barbat inteligent si extrem de atragator, dar si arogant si imposibil, iar propunerea lui scandaloasa de-a avea impreuna cu ea o legatura amoroasa reprezinta ultima picatura care umple paharul. Desi chimia stranie dintre ei nu poate fi negata...

In afara de asta, Molly are probleme mult mai serioase; ea devine tinta unui inventator nebun, ale carui farse sinistre se transforma treptat in tentative de crima. Dintre toti, doar Harry pare sa inteleaga adevarata natura a amenintarii care planeaza asupra ademenitoarei lui sefe. Pe masura ce inevitabilul este pe cale sa se produca, iar enigmaticul Harry isi dezvaluie abilitatile iesite din comun, perechea aparent nepotrivita trebuie sa gaseasca impreuna solutia pentru a supravietui.

Amanda Quick are în palmares numeroase premii literare, cărțile sale vânzându-se până în prezent în peste 35 de milioane de exemplare!

LanguageRomână
Release dateJun 7, 2017
ISBN9786063317330
O iubire primejdioasa

Read more from Amanda Quick

Related to O iubire primejdioasa

Related ebooks