Mormântul împăratului
Mormântul împăratului
Mormântul împăratului
Ebook560 pages7 hours

Mormântul împăratului

Rating: 4 out of 5 stars

4/5

()

Read preview

About this ebook

Aflată în căutarea unor indicii despre dispariția fiului unui om de știință rus emigrat în China, Cassiopeia Vitt este răpită de un comando de mercenari. Obiectivul lor este să pună mâna pe un artefact antic pe care aceasta îl sustrăsese de la Pau Wen, un fost politician chinez, care a condus multă vreme cercetările arheologice de la mormântul împăratului Qin Shi, protejat de celebra armată de teracotă.

Cassiopeia decide să-l implice pe Cotton Malone, singurul care îi poate salva viața, mărturisind mercenarilor că lui îi încredințase prețiosul obiect. Pe urmele prietenei sale, Malone descoperă în curând că eliberarea acesteia este doar începutul unei aventuri pe viață și pe moarte, care îl va pur-ta din Danemarca în Belgia, apoi în Vietnam și în China, un teritoriu misterios, unde pericolul pândește la fiecare colț.

„În toate cărțile lui Berry, documentarea este extraordinară... autorul reușește încă o dată să creeze o intrigă palpitantă. Firul epic ne conduce la o confruntare de mari proporții a forțelor binelui și răului în China, avându-l pe Malone de partea băieților buni. Fanii eroului aventurier nu vor fi dezamăgiți.“ – Huffington Post

LanguageRomână
Release dateMar 31, 2016
ISBN9786063305672
Mormântul împăratului
Read preview

Related to Mormântul împăratului

Related ebooks

Books Recommended For You