Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Casa de la malul mării
Casa de la malul mării
Casa de la malul mării
Ebook581 pages9 hours

Casa de la malul mării

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

La doar zece ani, Floriana a trecut deja prin grele încercări. Părăsită de mamă și obligată să locuiască în condiții precare în Toscana, fetița își găsește refugiu în lumea viselor. Fascinată de domeniul La Magdalena, obișnuiește să stea pe zidul proprietății și să-și imagineze cum ar fi să locuiască în somptuoasa vilă a puternicului industriaș Beppe Bonfanti. Într-o zi, Dante, fiul cel mare al acestuia, o invită înăuntru și între cei doi se înfiripă o strânsă prietenie care, peste ani, se va transforma într-o poveste de dragoste, dar prejudecățile celor din jur și lipsa de scrupule a lui Beppe le pun în pericol relația.

Zeci de ani mai târziu, la mii de kilometri distanță, un superb hotel rustic din regiunea de coastă a Marii Britanii are probleme financiare. Înglodată în datorii, proprietara caută cu disperare noi căi de a-și atrage clienții. Pentru asta îl angajează ca artist al casei, care să-i inițieze pe oaspeți în tainele picturii, pe fermecătorul argentinian Rafa, un bărbat frumos și talentat. Însă pictorul nu este ceea ce pare, căci Rafa își are propriile planuri, iar apariția în casa Marinei nu e deloc întâmplătoare. Două povești separate de decenii își găsesc astfel un deznodământ surprinzător.

 

„Două povești, două generații și două localități din Europa cu peisaje superbe ni se înfățișează într-o somptuoasă poveste de dragoste, durere și izbăvire.“ Publishers Weekly, USA

 

„Acest roman este plin de secrete, mistere, iubire pasională… de neuitat!“ Adriana Trigiani

LanguageRomână
Release dateJan 29, 2021
ISBN9786063371271
Casa de la malul mării

Read more from Santa Montefiore

Related to Casa de la malul mării

Related ebooks

Thrillers For You