Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Dorințe ascunse
Dorințe ascunse
Dorințe ascunse
Ebook443 pages6 hours

Dorințe ascunse

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Un bărbat condus de propriile dorințe... O femeie bântuită de trecutul său... Un târg pe care nici unul din ei nu-l poate refuza.

Renumit pentru nevoile sălbatice și dorințele vinovate, Lazarus Huntington, Lord Caire, se află în căutarea unui asasin feroce în St. Giles, cea mai celebră mahala din Londra. Văduva Temperance Dews cunoaște St. Giles ca pe propriul buzunar – și-a petrecut aproape întreaga viață având grijă de copiii din zonă la orfelinatul înființat de familia ei. Acum, acest cămin este într-o situație disperată.

Lord Caire îi face o ofertă simplă – în schimbul ajutorului lui Temperance ca ghid pe străduțele periculoase din St. Giles, el o va introduce în înalta societate londoneză, astfel încât ea să poată găsi un protector care să susțină material orfelinatul. Dar Temperance se dovedește a nu fi atât de inocentă cum pare, și ceea ce începe ca o înțelegere obișnuită se transformă curând într-o pasiune pe care nici unul dintre ei n-o poate controla – iar dorințele ascunse care ies la iveală i-ar putea distruge pe amândoi.

„Există un farmec deosebit în poveștile lui Hoyt, care te face să crezi în magia dragostei.“ – RT Book Reviews Magazine

LanguageRomână
Release dateJun 14, 2016
ISBN9786066865692
Dorințe ascunse

Read more from Hoyt Elizabeth

Related to Dorințe ascunse

Related ebooks

Erotica For You