Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

O vesnicie si o zi
O vesnicie si o zi
O vesnicie si o zi
Ebook338 pages5 hours

O vesnicie si o zi

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

SERIA „LUCKY HARBOR”

Grace nu și-a închipuit niciodată că va veni momentul în care să o ia de la zero. Nu și-a imaginat că va pierde totul și va ajunge în micuțul oraș Lucky Harbor, asumându-și, printre alte slujbe mărunte, sarcina de a scoate la plimbare câinele doctorului Josh Scott. Însă, în ziua în care bona angajată de acesta nu mai apare pentru a se ocupa de băiețelul lui în vârstă de cinci ani, Grace ajunge să fie cea care îi poartă de grijă copilului cât tatăl lui este la serviciu – și nu doar atât, dar Grace se și mută în căsuța de oaspeți a chipeșului doctor.
Cu atâția oameni depinzând de el, Josh nu are timp pentru nimic altceva decât muncă și familie ‒ până când apare Grace în viața lui. Această blondă isteață și fermecătoare îi dă, pe negândite, lumea peste cap, arătându-i ce înseamnă cu adevărat altruismul.
Josh și Grace nu știu dacă relația lor poate dura ‒ sau dacă ei chiar vor ca aceasta să fie altceva decât o distracție. Dar într-un orășel precum Lucky Harbor, nu este nevoie decât de o zi aparte pentru a începe o poveste de dragoste care să dureze o viață...

„Doze sănătoase de umor, pasiune arzătoare și tandrețe duioasă... o combinație câștigătoare” – Publishers Weekly

LanguageRomână
Release dateMar 20, 2019
ISBN9786060732983
O vesnicie si o zi

Read more from Jill Shalvis

Related to O vesnicie si o zi

Related ebooks

Romance For You