Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Păcătoasa
Păcătoasa
Păcătoasa
Ebook409 pages6 hours

Păcătoasa

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

Unele reguli pur și simplu cer să fie încălcate...

Domnișoara Anabelle Honeycote, croitoreasă la cel mai solicitat atelier din Londra, aude fără să vrea cele mai fierbinți secrete ale lumii bune și, ocazional, se folosește de ele în beneficiul ei și al familiei sale. Nu este deloc mândră de ceea ce face, însă lipsa banilor cu care să își îngrijească mama bolnavă și să plătească chiria locuinței o împinge spre șantaj. Ca pentru a se revanșa pentru faptele ei nedemne, Anabelle și-a impus să respecte câteva reguli: 1. Nu cere niciodată bani de la cineva care nu-și poate permite să plătească.

2. Nu dezvălui niciodată secretele unui client care te plătește.

3. Nu intra niciodată în nici un fel de relații sociale cu un fost client.

Odată regulile clar stabilite, ea se ține cu înverșunare de ele ‒ până când îl întâlnește pe chipeșul Owen Sherbourne, duce de Huntford, care nu numai că îi descoperă și-i zădărnicește planurile de șantaj, ci o face pe să viseze la mai mult decât mătăsuri și satin.

Alături de Owen, Anabelle descoperă misterele nebănuite ale plăcerii... până când un scandal din trecut iese la suprafață. Acum, regulile ei ar putea lucra în defavoarea familiei ducelui. Sărutările înfocate ale lui Owen îi promit pasiuni fără margini, dar oare cum va reacționa el când cel mai zdrobitor secret al lui Anabelle va fi, în sfârșit, dezvăluit?

LanguageRomână
Release dateJun 14, 2016
ISBN9786067417883
Păcătoasa

Related to Păcătoasa

Related ebooks

Erotica For You