Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Magia
Magia
Magia
Ebook470 pages8 hours

Magia

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

Un roman minunat despre căsnicie, pasiune, pierdere, renaștere și puterea tămăduitoare a iubirii
Miranda și David, un cuplu cu o căsnicie care trece prin momente dificile, se mută din Londra într-un conac de țară renumit odinioară pentru superba lui grădină. Însă realitatea se dovedește foarte diferită de visul bucolic al Mirandei. Curând, nefericirea latentă din familie iese la suprafață, izolându-l pe fiecare membru al familiei în propriile resentimente și singurătate. David este preocupat doar de slujba de la Londra și de amanta lui, cei doi copii se ceartă încontinuu, iar fiul ei Gus terorizează atât animalele de la fermă, cât și pe noii lui colegi de școală.

Pe neașteptate însă, un francez enigmatic îi solicită postul de grădinar, promițând să readucă la viață frumusețea grădinii. Cu înțelepciune și blândețe, el începe totodată să vindece durerile trecutului și prezentului. Ca prin magie, grădina începe să revină la frumusețea de odinioară, iar Miranda să se îndrăgostească de acest bărbat, deosebit de toți cei pe care i-a cunoscut până atunci.

Dar cine este cu adevărat Jean-Paul? Când Miranda găsește jurnalul Avei Lightly, fosta proprietară a conacului, ea descoperă nu numai o tulburătoare poveste de dragoste și paralele cu propria viață, dar și secretul pe care Jean- Paul l-a purtat in suflet mai bine de două decenii.

LanguageRomână
Release dateMar 6, 2018
ISBN9786063365195
Magia
Read preview

Read more from Santa Montefiore

Related to Magia

Related ebooks

Romance For You