Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Unavailable
Ghidul Autosuccesului
Unavailable
Ghidul Autosuccesului
Unavailable
Ghidul Autosuccesului
Ebook283 pages5 hours

Ghidul Autosuccesului

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Currently unavailable

Currently unavailable

About this ebook

Ce inseamna succesul pentru tine?
La aceasta intrebare sunt o varietate de raspunsuri, daca pui aceasta intrebare unui numar mare de oameni, vei avea parte de o multime de raspunsuri diferite. Aceste raspunsuri depind de categoria de oameni carora le adresezi aceasta intrebare. “De ce ?” va fi intrebarea care s-ar putea ivi imediat in minte. Pentru ca fiecare om are o perspectiva diferita fata de felul in care vede lumea in care se afla si in care traieste. Ca un simplu exemplu, gandeste-te la ce raspuns vei primi de la un om din categoria de boschetari, de la un om din categoria de saraci, apoi de la unul de patura mijlocie a societatii si de la un om evident, bogat. Fiecare dintre acestia traiesc in aceeasi lume dar intr-o realitate diferita. Fiecare iti va da un raspuns pe baza dorintelor care ii macina zi de zi, a ceea ce vor sa obtina in viitor, si conform experientelor si cunostintelor obtinute in trecut.
Pentru mine succesul inseamna a fi liber, atat din punct de vedere financiar cat si sufleteste. A putea face ceea ce vrei, cand vrei si unde vrei. Sa poti castiga bani din pasiunile tale, din ceea ce faci cu drag. Pentru asta trebuie sa devi cea mai buna versiune a ta, sa devii cine vrei tu sa fii, exact asa cum ti-ai imaginat. Succesul inseamna sa detii controlul total asupra vietii tale si nu invers. Sa nu lasi ca lucrurile sa ti se intample la intamplare, ci tu sa faci in asa fel incat anumite lucruri sa se intample in favoarea ta. Sa cauti oportunitatile si cand le gasesti sa actionezi, tu iti creezi oportunitatile. De aceea cartea se numeste Ghidul Autosuccesului, pentru ca tu iti induci succesul pas cu pas care va ramane sa lucreze in urma ta. Degeaba astepti stand cu burta la soare sperand ca succesul va cobori printre razele acestuia calare pe un norisor si cand te astepti mai putin sa te loveasca in buzunare, acest lucru nu se va intampla. Sau sunt cazuri foarte rare si pentru a castiga la lotto mai intai trebuie sa iti cumperi un bilet.
O sa auzi multi oameni care spun ca: „Eu ma multumesc cu ce am, imi ajunge atat”, acestia se multumesc cu putin si nu doresc sa faca putin efort pentru a obtine mai mult. Unii se multumesc doar daca sunt sanatosi, altii daca au bani si se pot intretine si au un trai decent, sunt fericiti doar cu ce au in momentul de fata si nu vor mai mult. Eu sunt de parere ca de ce m-as multumi doar cu atat, doar sa fiu sanatos sau fericit, cand pot sa le am pe toate 3; sa fiu fericit, sanatos si bogat. Iar odata ajuns acolo dand de gustul succesului nu trebuie sa te opresti, sa spui ca: Gata! Mi-am atins si indeplinit obiectivul, acest succes trebuie mentinut, pe tot parcursul vietii.
Trebuie sa impartasesti mai departe din cunostintele pe care le-ai acumulat. Sa-i ajuti si pe cei din jur si sa aduci o schimbare lumii in care traiesti. Fa-o, fa-o mai buna.

LanguageRomână
PublisherMircea Pele
Release dateMay 15, 2021
ISBN9786060714347
Unavailable
Ghidul Autosuccesului

Related to Ghidul Autosuccesului

Related ebooks

Motivational For You