Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Un Dulau Si Un Arici La Psihoterapie De Cuplu
Un Dulau Si Un Arici La Psihoterapie De Cuplu
Un Dulau Si Un Arici La Psihoterapie De Cuplu
Ebook249 pages4 hours

Un Dulau Si Un Arici La Psihoterapie De Cuplu

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

Sa pasim peste pragul cabinetului de terapie de cuplu poate fi infricosator. Renuntam sau aducem cu noi in buzunare asteptari mai mult sau mai putin realiste. Cartea Laurei Panazan ne invita in lumea ghidata de un terapeut, ne face partasi la astfel de experiente delicate, ne lasa sa mirosim trairile clientilor si efortul terapeutic. Ne ajuta sa empatizam cu fiecare personaj, sa dam sens comportamentelor greu de inteles. Ne surprinde cu stilul direct. Ne tulbura cu sinceritatea dezvaluirilor, imbinand povestile clientilor cu instantanee de viata personala. Dar mai ales, ne face sa ne intalnim cu «dulaul» sau cu «ariciul» din noi, sa ne privim pe noi mai de aproape, cat sa ne intelegem si sa ne luam iubirea si viata in maini.

—dr. Madalina Voicu, psiholog si psihoterapeut principal P.E.U., formator si supervizor in cadrul Institutului SPER

O lectura care te obliga sa faci o calatorie profunda prin sufletul tau, cu bune si cu rele, sa explorezi unghere parca necunoscute si familiare in acelasi timp, sa razi si sa plangi impreuna cu suflete reale care seamana izbitor de mult cu al tau, cu al ei, cu al lui.

—Alina Iliescu, medic primar oftalmolog

O carte sincera, adanca, uneori urias de incomoda, alteori socant de eliberatoare. O carte care reinventeaza «cum sa...»-urile din viata in cuplu, ducandu-le acolo unde le e locul: foarte aproape de sufletele noastre.

—Claudiu Alexandru, pilot

„Cartea aceasta te va provoca. Te va enerva. Te va face sa simti in nebanuite moduri. Nu ai cum sa nu te identifici cu cate un client din povestirile mele, pentru ca relatia de cuplu are o miza fantastica pentru fiecare dintre noi. Chiar si atunci cand alegem sa traim singuri.“

***

Eu sunt expert in emotie. Ii simt pulsul. Si cand sta sa moara, si cand vrea sa omoare pe cineva. Lucrand cu clientii mei, acestia invata in timp sa fie atenti la atmosfera emotionala... Ariciul afla ca daca ramane pitit, dulaul latra mai tare. Dulaul afla ca daca continua sa latre, ariciul se piteste. Asa ca dulaul isi mai acopera coltii, ariciul isi mai descopera interiorul si in sfarsit se-ntalnesc.

—Autoarea

Despre autor:

Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei – Universitatea din Bucuresti, Laura Panazan este psiholog si psihoterapeut de cuplu, cu formare in Psihoterapia Experientiala a Unificarii si in Terapia Focusata Emotional. Dincolo de titluri, ea este un explorator curajos al emotiilor ivite intre doi oameni cu iubirea impotmolita.

Este convinsa ca adevarul interior al fiecarui partener de cuplu aprinde lumini pe drumul acceptarii de sine si al intimitatii relationale.

LanguageRomână
PublisherLaura Panazan
Release dateMay 15, 2021
ISBN9786060714439
Un Dulau Si Un Arici La Psihoterapie De Cuplu

Related to Un Dulau Si Un Arici La Psihoterapie De Cuplu

Related ebooks

Psychology For You