Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Un duce de neuitat
Un duce de neuitat
Un duce de neuitat
Ebook365 pages5 hours

Un duce de neuitat

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

SERIA „SEZONUL SCANDALURILOR”
Elise DeVries nu este deloc ceea ce pare. Noaptea, actrița îi captivează pe amatorii de teatru din Londra cu abilitatea ieșită din comun de a intra perfect în pielea personajelor pe care le interpretează. Ziua, își folosește aptitudinile de deghizare în serviciul firmei Chegarre și Asociații, o agenție de elită cunoscută pentru modul discret în care se ocupă de scandaluri care ar putea compromite reputații. Dar când Elise primește sarcina de a-l găsi pe ducele de Ashland, descoperă că a nimerit în mijlocul unei drame cât se poate de reale.
Noah Ellery trăiește departe de strălucirea înaltei societăți londoneze și duce o viață simplă la țară. Și se pare că s-a descurcat foarte bine când a fost vorba să evite orice complicații sau implicări sentimentale – asta până când o întâlnește pe Elise și își dă seama că este cea mai frumoasă femeie pe care a văzut-o vreodată.
Însă, când tânăra își mărturisește adevărata identitate și sentimentele pe care le nutrește pentru el, ducele trebuie să înfrunte trecutul pe care l-a lăsat în urmă… dacă vrea s-o păstreze pe femeia care i-a furat inima pentru totdeauna.

LanguageRomână
Release dateDec 2, 2016
ISBN9786063366666
Un duce de neuitat
Read preview

Read more from Kelly Bowen

Related to Un duce de neuitat

Related ebooks

Romance For You