Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

O intalnire neasteptata
O intalnire neasteptata
O intalnire neasteptata
Ebook386 pages6 hours

O intalnire neasteptata

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

SERIA „FAMILIA HAVERSTON”
Adelaide Ward nu și-a dorit niciodată să fie capul micii ei familii, dar, după moartea părinților, nu are prea multe opțiuni. La 27 de ani, nu mai caută romantism sau pasiune. Tot ce-și dorește este un bărbat care îi poate susține material familia și – speră ea – are suficienți bani ca să ajute la eliberarea fratelui ei din închisoarea datornicilor. De aceea, singurul ei scop este să fie cerută în căsătorie de respectabilul, chiar dacă mai puțin atrăgătorul baron Robert Maxwell, înainte ca familia ei să fie cu totul ruinată.
Soarta însă are alte planuri pentru ea. Fermecătorul Connor Brice apare brusc în viața ei și îi captează imaginația… înainte de a o compromite deliberat în fața înaltei societăți. Acum Adelaide are doi pretendenți, total diferiți ca fire și înfățișare, dar cu același motiv pentru dorința de a se însura cu ea.
Connor Brice, fratele vitreg al baronului, caută de mult timp să se răzbune. Și ce modalitate mai bună să găsească decât să i-o fure pe frumoasa domnișoară Ward? O „compromitere“ rapidă și o căsătorie și mai rapidă ar fi doar începutul. Însă nu s-a gândit niciodată că Adelaide ar putea deveni rapid mai mult decât un mijloc pentru a-și atinge scopul. Acum trebuie să decidă ce este mai important pentru el – setea de răzbunare sau nevoia de a nu o pierde pe soția Adelaide

LanguageRomână
Release dateOct 17, 2016
ISBN9786063365959
O intalnire neasteptata
Read preview

Read more from Alissa Johnson

Related to O intalnire neasteptata

Related ebooks

Romance For You