Rebelul de altadata
Rebelul de altadata
Rebelul de altadata
Ebook403 pages6 hours

Rebelul de altadata

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

În Washingtonul atacat de trupele engleze, Callista Brooke e prinsă în lupta dintre Anglia, țara ei natală, și Statele Unite, țara ei adoptivă. Prinsă pe picior greșit, ea e pe punctul de a pierde totul, inclusiv viața, când un englez chipeș pătrunde prin gloata violentă care a încolțit-o, revendicând-o ca fiind a lui. Callie îl recunoaște în protectorul pe băiatul cu care, în copilărie, își petrecuse majoritatea zilelor.
Lord George Gordon Audley fusese cel mai bun prieten al lui Callie, la care aceasta, în disperare de cauză, apelase pentru a evita o îngrozitoare căsătorie aranjată de tatăl ei. Dar încercarea lor a dat greș, cei doi fiind prinși pe când încercau să fugă, astfel că ea a fos nevoită să accepte căsătoria impusă, iar Gordon a fost trimis pe un drum fără întoarcere către colonia penală din Australia.
În ciuda tuturor piedicilor, Gordon supraviețuiește. Reîntâlnirea, după ani, cu Callie e pentru el ocazia de a-și obloji sufletul întinat, și jură să facă totul pentru a-i proteja pe Callie și pe cei pe care ea îi iubește. Dar prietenia inocentă pe care o împărtășeau pe când erau copii se transformă într-o pasiune primejdioasă, ce îi poate salva sau îi poate distruge când au de înfruntat societatea care i-a trimis pe amândoi în exil…

LanguageRomână
Release dateDec 15, 2017
ISBN9786063365126
Rebelul de altadata
Read preview

Read more from Mary Jo Putney

Related to Rebelul de altadata

Related ebooks

Books Recommended For You