Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Cu gandul la Kate
Cu gandul la Kate
Cu gandul la Kate
Ebook246 pages3 hours

Cu gandul la Kate

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

„SERIA FAMILIA STANISLASKI”

Kate Stanislaki Kimball, fiica Natashei, a devenit o balerină de succes, așa cum și-a dorit mama ei. Însă la 25 de ani, când își dă seama că dorul de casă este mai puternic decât orice, întoarce fără ezitare spatele strălucirii scenei și faimei și decide să revină în micul orășel natal pentru a-și deschide o școală de balet.
Singurul loc potrivit pentru a-și pune în practică visul este o clădire dărăpănată, care are mare nevoie de reparații. Și singurul om potrivit pentru asta este Brody O’Connell, antreprenorul surprinzător de fascinant pe care îl angajează pentru renovare. Kate este imediat atrasă de acest bărbat dur, și până a se îndrăgosti de el și de fiul lui nu mai este decât un pas.
Dar Brody este decis să reziste farmecului pe care Kate îl exercită asupra lui atât de ușor. În definitiv, Kate este o tânără răsfățată, care ar putea să decidă oricând să se întoarcă la dansul profesionist. Iar el nu poate permite ca viața fiului său Jack să mai fie dată peste cap.
Când în cele din urmă Jack îi cere mâna lui Kate în numele tatălui său, Kate este fermecată și decide că a venit timpul să-l înfrunte pe Brody și să-i ceară să accepte că le este dat să fie împreună, în ciuda încăpățânării lui. Dar va putea rațiunea să fie mai puternică decât inima, când fiecare fibră din trupul lui Brody tânjește să fie alături de Kate?

LanguageRomână
Release dateMay 12, 2017
ISBN9786063364945
Cu gandul la Kate
Read preview

Read more from Nora Roberts

Related to Cu gandul la Kate

Related ebooks

Romance For You