Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Asteptandu-l pe Nick
Asteptandu-l pe Nick
Asteptandu-l pe Nick
Ebook251 pages4 hours

Asteptandu-l pe Nick

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

„FAMILIA STANISLASKI”
Frederica Kimball are trei scopuri, acum că s-a mutat la New York: să-și găsească o casă care să-i placă, să se afirme ca textier pe Broadway și să-l facă pe Nick LeBeck să se îndrăgostească nebunește de ea. Căci Freddie a așteptat toată viața să crească… să devină femeie… să vină ziua în care Nick o va iubi și el la fel de mult cum îl iubește și ea, încă de când avea 14 ani. Iar acum așteptarea a luat sfârșit, iar ea este pregătită!
Pentru Nick, Freddie a fost mereu o soră mai mică, dulce și adorabilă. Brusc însă, el se trezește că are în față o femeie încăpățânată, pasională și superbă, care îi dă lumea peste cap. El este un compozitor de succes, iar colaborarea cu Freddie nu face decât să îi dea un avânt și mai mare. Dar Nick este un bărbat chinuit, cu un trecut pe care vrea să-l îngroape cu orice preț, dar care, uneori, iese la suprafață și îi determină acțiunile.
Împreună, amândoi învață multe despre viață și dragoste, însă Nick trebuie să capete încredere, ca să nu lase durerea trecutului să îi afecteze prezentul și să-i amenințe pe toți cei implicați.
Căci ceea ce și-a dorit întotdeauna este mai aproape decât și-ar fi imaginat…

LanguageRomână
Release dateNov 2, 2017
ISBN9786063364907
Asteptandu-l pe Nick

Read more from Nora Roberts

Related to Asteptandu-l pe Nick

Related ebooks

Romance For You