Pasiunea lui Alexi
Pasiunea lui Alexi
Pasiunea lui Alexi
Ebook289 pages4 hours

Pasiunea lui Alexi

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

SERIA „FAMILIA STANISLASKI”

Bess McNee, scenaristă de seriale de televiziune, este atât pasionată de munca ei, încât dorește să redea cât mai realist acțiunea și dialogurile personajelor pe care le crează – chiar dacă asta înseamnă să intre în pielea unei prostituate și să-și petreacă o seară pe străzile din New York… Numai că aventura ei ia brusc sfârșit, când este arestată de Alexi Stanislaski, cel mai chipeș și sexy polițist pe care l-a întâlnit vreodată.
Alexi crede că în cariera lui le-a văzut pe toate – dar niciodată nu a cunoscut vreo femeie ca Bess. Iar când aceasta îl roagă să o ajute în cercetările pentru serialul ei, el nici nu vrea să audă. Dar Bess are relații sus-puse și o capacitate ieșită din comun de a-i face pe ceilalți să se supună dorințelor ei. Și cu toate că o consideră enervantă, încăpățânată și cam iresponsabilă, Alexi nu poate să nu fie atras de ochii ei verzi și de chipul de o frumusețe stranie.
Pasiunea care se naște între ei este rapidă și incontestabilă, și nu trece multă vreme până ce amândoi își dau seama că este mult mai mult decât o atracție trecătoare. Problema este însă că Bess s-a crezut îndrăgostită de atât de multe ori în trecut, iar două logodne rupte îl fac pe Alexi să se îndoiască de trăinicia sentimentelor ei…

LanguageRomână
Release dateSep 20, 2017
ISBN9786063364846
Pasiunea lui Alexi
Read preview

Read more from Nora Roberts

Related to Pasiunea lui Alexi

Related ebooks

Books Recommended For You