Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

OSHO Primul Lucru, Dimineata
OSHO Primul Lucru, Dimineata
OSHO Primul Lucru, Dimineata
Ebook249 pages5 hours

OSHO Primul Lucru, Dimineata

By OSHO

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

Probabil că, în fiecare dimineață, primul lucru pe care îl faci este să citești știrile și să îți verifici e-mailurile – poate nu cel mai inspirat mod de a-ți începe ziua. În Primul lucru, dimineața, Osho discută despre o gamă largă de subiecte, special selectate pentru dimineață, oferindu-ți astfel un alt fel de rutină, un strop de meditație pe care să o practici ca să dobândești energia necesară pentru a-ți începe ziua.
Găsește-ți timp dimineața, imediat după trezire, pentru a sta în liniște, singur, și pentru a citi cele 365 de pasaje, ordonate astfel încât să fie citite cronologic, nu la întâmplare. Cel mai bun moment pentru a citi aceste texte este înainte ca mintea să se implice în activităţile zilei. Indiferent dacă ești obișnuit să meditezi sau abia te pregătești să-ți descoperi lumea lăuntrică, această carte îți poate schimba modul în care îți trăiești fiecare zi și întreaga viață.
„Omul modern este primul om din istorie care nu are idee ce înseamnă sacrul și care trăiește o viață foarte lumească. Îl interesează doar banii, puterea, prestigiul, și crede că nu există nimic altceva. Crede doar în ceea ce este superficial; crede în circumferință, dar neagă centrul, prin urmare nu vede decât plictis în jurul său. Este natural să fie așa, pentru că în absența a ceva mai mare decât tine, la care să te poți raporta, viața tinde să devină monotonă și plictisitoare. Viața devine dans numai atunci când ea este aventură. Și nu poate deveni aventură decât atunci când există ceva mai înalt decât tine spre care să tinzi.“

LanguageRomână
Release dateApr 12, 2019
ISBN9786063364051
OSHO Primul Lucru, Dimineata
Read preview

Read more from Osho

Related authors

Related to OSHO Primul Lucru, Dimineata

Related ebooks

Books Recommended For You