Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Printul de pe Broadway
Printul de pe Broadway
Printul de pe Broadway
Ebook367 pages5 hours

Printul de pe Broadway

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

SERIA „FETE DE ORAȘ“
Clayton Madden, proprietarul celui mai exclusivist cazinou din oraș, ține în fiecare noapte în mâinile sale averea celor mai cunoscute familii din New York. Însă există o familie anume pe care urmărește să o ruineze, un om împotriva căruia nutrește o ură veche de douăzeci de ani, dar care nu a reușit să-i cadă în plasă… până acum.
Florence Greene nu poate fi prostită de nimeni ‒ și nici forțată să facă ceva ce nu dorește. Este conștientă de faptul că misteriosul Clayton Madden este hotărât să-i ruineze tatăl, dar nu renunță la ideea de a se folosi de cunoștințele lui. Florence este decisă să sfideze regulile înaltei societăți și să deschidă un cazinou destinat exclusiv femeilor ‒ o idee scandaloasă, care se potrivește perfect caracterului ei ieșit din tipare. Știe și că nu există o persoană mai potrivită decât Clay de la care să poată învăța dedesubturile acestei afaceri, așa că vrea să profite din plin de timpul petrecut alături de el.
Cu gândul la răzbunare, Clay acceptă să îi împărtășească secretele ‒ în cazinoul său, dar și în dormitor –, iar Florence se dovedește mult mai abilă și mai ademenitoare decât și-ar fi putut el imagina. Dar când planurile îi sunt amenințate, Clay trebuie să hotărască dacă este dispus să-și parieze întregul imperiu… pe dragoste.

„E una dintre cărțile pe care le-aș lua pe o insulă pustie.“ Sarah MacLean

LanguageRomână
Release dateSep 24, 2020
ISBN9786063363917
Printul de pe Broadway

Read more from Joanna Shupe

Related to Printul de pe Broadway

Related ebooks

Romance For You